Opportunities

DE CE CIEAURA

Ca si colaborator independent al CieAura, esti un antreprenor care din prima zi are o distinsa echipa de cercetare si de dezvoltare, un produs fantastic, un staf de vânzari pe deplin ca echipa de marketing şi un personal prietenos de asistenţă pentru clienţi dedicat succesului dumneavoastră. Produsul nostru combinat cu un incredibil model transparent de afaceri, oferă colaboratorilor posibilitatea de a construi o afacere la orice nivel care i se potriveşte.Implinirea dorinţele lor individuale. Nu există nici un alt plan de compensare ca a lui CieAura. CieAura oferă o infrastructură profundă conceputa pentru a construi venit în continuare. Acest lucru este posibil printr-o linie de produse revoluţionare,onestitate, management cu experienţă,o remarcabila conducere,iar ca sprijin un sistem şi proceduri care deservesc cumpărătorilor şi vânzătorilor, distribuitorilor şi consumatorilor. Toate acestea au dezvoltat o companie cu putere serioasa de şedere şi de 

 
Sa incepi in CieAura este usor! Doar urmaţi aceşti 3 paşi uşori şi veţi fi pe cale de a fi un colaborator CieAura : 

Step One Icon Primul pas în a începe este de a contacta persoana care ti-a recomandat acest website . El sau ea te poate ajuta să decizi care nivel de intrare este cel mai bun pentru tine şi să iti răspundă la orice întrebări ai putea avea. Dacă este necesar, putem localiza un colaborator CieAura aproape de tine - pur şi simplu completezi acest formular rapid. Dacă doresti să vorbesti cu cineva mai devreme, te rugăm să nu eziţi să ne contactezi. .

Step One Icon Dacă esti sigur că te afli pe site-ul care ti l-a dat colaboratorul, da click aici pentru a completa un simplu formular online.
Step One Icon YVei primi instrucţiuni despre cum să începi sa iti maximizezi oportunitatea afacerii CieAura în cel mai scurt timp. Bine ai venit in CieAura!
Colaboratorii nostrii reprezinta fundatia si centrul Marketingului nostru.Sunt cele mai importante "bunuri de pret "ale noastre si ii recompensam cu comisioane exceptional de generoase, cu bonusuri si beneficii.
  1. Concentrarea Companiei noastre este asupra produselor uimitoare pe care le are.
  2. Cultura Companiei noastre este de a le da mai departe.
  3. Fundatia Succesului nostru consta in a furniza oamenilor oportunitatea de a incerca produsele- ca si in magazinele specializate cu mancare unde ofera mostre gratuite de mancare.Ei stiu ca o data ce ai gustat produsul lor tu devii clientul lor.
Foarte multi dintre cei ce vor incerca produsele noastre vor vrea sa devina colaboartori si sa vanda produsele ca si tine.Asa ca dand hologramele ca mostre esti pe drumul cel bun in a avea succes in CieAura.

VENIT EXTRAORDINAR SI RECOMPENSE INCANTATOARE PENTRU PERFORMANTE
CieAura a dezvoltat un Plan de Compensare Unic si este facut sa produca un venit extraordinar si ofera recompense pentru performantele atinse.Planul de Compensare CieAura este facut sa plateasca maxim din 50 % din CSV organizatiei de vanzari de pe teren.In structura de plati CieAura exista stimulente (construirea cooperativa a echipei)care incurajeaza sprijinirea tuturor celor inscrisi ,nu doar pentru cativa.Exista modalitati construite in ai recompensa pe cei ce lucreaza part time si pe cei ce sunt pentru prima data colaboratori dar si pentru ai atrage pe colaboratorii experimentati cu minti dezvoltate in afaceri care vor un venit in plus care sa aiba un numar de sase cifre.Planul de Compensare CieAura este dovedit ca fiind cel mai inovativ si unic plan de compensare oferit vreodata in industrie.

Descărcaţi Planul de Compensare

Cary and Natalie

CieAura a adus valoare vieţilor noastre - fizic, financiar şi social.

Iniţial ne-am implicat in CieAura deoarece cipurile au functionat atât de bine pentru noi. După experienţa noastră cu beneficiile fizice ale CieAura, am devenit entuziasmati şi am vrut să împartim produsele cu toată lumea

Succesul produsului a condus la decizia noastra de a ne implica financiar. A fost atât de uşor să împărtăşim oportunitatea afacerii, deoarece produsele au lucrat atât de bine şi-au ajutat atât de mulţi oameni. Am stiut ca vrem să construim agresiv afacerea noastra, asa ca ne-am alăturat companiei ca si Colaboratori Fondatori. Deşi afacerea noastră se bucură de succes destul de mare, simţim ca banii pe care i-am făcut sunt doar un produs secundar in ai ajuta pe oameni.

Cel mai bun lucru dintre toate a fost ca am întâlnit mulţi prieteni noi la reuniunile companiei şi in funcţiile sociale. CieAura a atras oameni de calitate în cadrul organizaţiei. Managementul, leaderii şi colegii colaboratori acorda sprijinul necesar pentru a ajuta ca afacera noastra sa reuşeasca. Ei sunt prietenii noştri şi unii dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit vreodată!

Credem că si voi o veti face la fel! Vino sa vezi despre ce este vorba!DIahann Doyen

Am fost un antreprenor de la vârsta de 18 ani, fiind personal instruita de către doi dintre liderii industriei de top (Kelvin şi Yvetta Collins). Am văzut totul peste masa din bucătărie şi sunt foarte refractara cu privire la unde imi agat perlele mele. Cu toate acestea, după ce am oferit cipurile ca mostre din prima mana am vândut prin simplul fapt că cipurile au lucrat efectiv ... pentru mine, familia mea si multi altii!

Am comparat personal puterea oportunitatii in CieAura cu gigantii care au schimbat sistemul de livrare al epocii de comunicare, cum ar fi, Microsoft, Yahoo şi Google.De la prima mea privire spre CieAura am stiut că ceva mare, ceva urias se intampla in aceasta companie - că Dumnezeu a trimis-o în calea mea şi nu mi-am putut permite să o ignor. Pentru mine ca să mă implic intr-o companie ... mai întâi trebuie ca ea să se implice in integritate, sa aiba o echipă bună de management şi priorităţile sale principale trebuie să includă domeniul şi clienţii săi. Am găsit in CieAura alinierea perfectă. CieAura a făcut asta corect!Kathie Turner

Din punctul de vedere al unui antreprenor, aceasta nu doar despre munca cu o noua tehnologie care este 100% sigura si usoara ca o pana, este de asemenea mai mult decat iti poti dori: Este universal ceruta cu miliarde de dolari ca atare într-o ligă proprie, imi cere mie doar sa fiu suficient de grijulie să spun, "încercaţi-le".

Sunt îndeplinita de scopul de a împărtăşi această poveste într-un fel, la fel ca multe iubirii din viaţa mea, care nu pot fi măsurate. Ce altceva as putea face cu o asemenea menire si sa fiu recompensata dincolo de sperantele mele cele mai salbatice ?

Vă mulţumim CieAura, Ken Rasner şi echipei  pentru această oportunitate de nepretuit de a fi semnificativa pentru altii.

Nivelurile veniturilor colaboratorilor independenti CieAura  mentionate in acest site nu sunt destinate să reprezinte veniturile obţinute de către un asociat independent tipic, nici nu sunt destinate pentru a reprezenta o garanţie a cat va câştiga un nou Disclaimer

Produsele CieAura sunt vândute pentru învăţare, pentru auto-îmbunătăţire şi pentru o simpla relaxare. Nici o declaraţie conţinuta în acest scris, şi nici informaţiile furnizate de către orice angajat CieAura sau colaborator, nu ar trebui să fie interpretate ca o cerere sau reprezentare că aceste produse sunt destinate utilizării în diagnostic, tratament, atenuarea, tratarea sau prevenirea unor boli sau orice alte conditii medicale. Informaţiile conţinute în acest scris, se consideră că se bazează pe raportul de încredere şi autoritate.Cu toate acestea , anumite persoane care se considera experti poate nu sunt de acord cu unul sau mai multe dintre afirmaţiile cuprinse aici. CieAura nu îşi asumă nici o răspundere, risc sau implicaţie în utilizarea produselor descrise aici. Nu facem nici o garanţie, exprimata sau implicita, alta decât faptul că materialul este conform cu specificaţiile aplicabile standard. 

"Am suferit de dureri cronice in şolduri iar  cipurile holografice CieAura mi-au fost prezentate de catre un prieten. După aplicarea unui cip holograpic Pure Relief  disconfortul meu a disparut într-o singură zi. "
-Rudy Tomjanovich
"Le-as face un deserviciu pacientilor mei daca nu i-as lasa sa le utilizeze…Am vazut in practica mea  ca au schimbat vietile oamenilor dar si a mea, schimbarea vietilor oamenilor este de nepretuit."
-Dr. Roxanne Edrington
"Nu am vazut niciodata un produs de care oamenii sa devina imediat emoţional ataşati  cum o fac cu produsele noastre. Am cipuri cu mine în orice moment şi" le dau mai departe "în fiecare moment oportun!"
-Kenny Isbell